Nieuws

Nieuw zwembad in de Bende krijgt vorm

Bekijk de video over de bouw van ons nieuw zwembad.

Lees verder...
IMG_2277.jpg

Zwemcentrum In de Bende behaalt Keurmerk Veilig & Schoon

Zwemcentrum In de Bende in Landgraaf ontving op maandag 19 augustus het Keurmerk Veilig & Schoon uit handen van Ellen Schripsema, Regioadviseur NRZ regio Zuid. Wethouder Freed Janssen van de gemeente Landgraaf (portefeuille o.a. Accommodatiebeleid en Sport), alsmede enkele bestuursleden en medewerkers van het zwembad waren bij deze feestelijke uitreiking aanwezig.
Het Keurmerk Veilig & Schoon is het branchekeurmerk voor zwembaden. Alle zwembaden in Nederland dienen te voldoen aan gestelde wet- en regelgeving.

Lees verder...

In de Bende ook open in 2019

​De voorbereidingen voor de bouw van het nieuwe zwembad zijn in volle gang. De sporthal is onlangs gesloopt, het aanbestedingstraject is opgestart en we verwachten na de bouwvak 2019 te kunnen starten met de feitelijke bouwwerkzaamheden, die ongeveer een jaar zullen duren. Zolang het nieuwe zwembad er nog niet is, blijft zwembad In de Bende open (onvoorziene omstandigheden daargelaten) en gaan alle activiteiten gewoon door.

Lees verder...

Omroep Landgraaf en In de Bende slaan handen in elkaar

De voorbereidingen voor de bouw van het nieuwe zwembad zijn in volle gang. Omroep Landgraaf en Zwemcentrum In de Bende slaan de handen in elkaar en gaan intensief samenwerken om het project, dat naar verwachting ruim anderhalf jaar gaat duren, op een unieke wijze in beeld te brengen.

Lees verder...