Nieuwsbericht

Omroep Landgraaf en In de Bende slaan handen in elkaar

De voorbereidingen voor de bouw van het nieuwe zwembad zijn in volle gang. Omroep Landgraaf en Zwemcentrum In de Bende slaan de handen in elkaar en gaan intensief samenwerken om het project, dat naar verwachting ruim anderhalf jaar gaat duren, op een unieke wijze in beeld te brengen. Het beeldmateriaal zal bestaan uit een stuk geschiedenis, informatie over ‘het nu’ en er wordt een blik gegooid naar de toekomst.

Voor het maken van dit beeldmateriaal filmt de omroep ook op locatie. Uiteraard worden bezoekers van het zwembad op filmdagen geïnformeerd hierover. Voor de opnames in het zwembad zelf werkt de omroep met figuranten.

Waar slaan we nu in het project?
Op dit moment loopt het aanbestedingstraject voor de sloop van de sporthal, de bouw van het ‘nieuwe’ zwembad en de sloop van het ‘oude’ zwembad tegen het einde. De gemeente verwacht in de loop van juni te kunnen starten met het eerste gedeelte van het project: de sloop van de oude sporthal. Hiervoor wordt in juni het werkterrein van bouwhekken voorzien. Daarna starten de feitelijke sloopwerkzaamheden. Als deze zijn afgerond en het terrein bouwrijp is, dan start fase 2: de bouw van het nieuwe zwembad. Wij, maar zeker ook Omroep Landgraaf en Zwemcentrum In de Bende houden u op de hoogte van de voortgang.