Nieuwsbericht

In de Bende ook open in 2019

De voorbereidingen voor de bouw van het nieuwe zwembad zijn in volle gang. De sporthal is onlangs gesloopt, het aanbestedingstraject is opgestart en we verwachten na de bouwvak 2019 te kunnen starten met de feitelijke bouwwerkzaamheden, die ongeveer een jaar zullen duren. Zolang het nieuwe zwembad er nog niet is, blijft zwembad In de Bende open (onvoorziene omstandigheden daargelaten) en gaan alle activiteiten gewoon door. Alle doelgroepen kunnen dan na realisatie van het nieuwe doelgroepenbad een-op-een overstappen naar de nieuwe locatie. 

Zwemvereniging NIMO heeft besloten om vanaf 1 december met een deel van hun zwemactiviteiten weer terug te keren naar hun vertrouwde omgeving; een mooi gegeven voor zwem-minnend Landgraaf en een positieve afsluiting van de activiteiten rondom het 50-jarig jubileum van Zwemcentrum In de Bende.

Ook wethouder Freed Janssen is hier erg blij mee: “Zwemvereniging NIMO Landgraaf is een vereniging die hier sinds 1967 haar roots en thuishaven heeft. Een vereniging, die in het verleden heeft laten zien wat zij in haar mars heeft en die ook nu opnieuw laat zien op een goede manier een bijdrage te willen en kunnen leveren aan de zwemsport in de regio. Ik ben dan ook erg blij dat zij hebben besloten om na jarenlange afwezigheid weer naar Landgraaf terug te komen”.