Fifty Swing

Fifty Swing

Fifty Swing is een vorm van Aquarobic, waarbij de oefeningen begeleid worden door muziek en ook intensiever zijn dan bij het Fifty Gym. De muziek is bij Fifty Swing bepalend voor het tempo. Er wordt met name gewerkt aan het individueel verbeteren van conditie en kracht.

Ook bij deze vorm van Fifty Fit wordt er regelmatig aandacht gegeven aan Aquajoggen: met een wetbelt om, drijvend oefeningen doen.

Doordat alle oefeningen in het zwembad plaatsvinden, worden uw spieren optimaal ondersteund en is er minder kans op blessures. Bovendien is bewegen in het water goed voor de bloedsomloop en lenigheid.

Voor Fifty Swing heeft u geen diploma’s nodig.

Met een periodekaart voor Fifty Fit kun u deelnemen aan alle Fifty Fit (Fifty Gym of Fifty Swing) activiteiten. Daardoor kunt u alle activiteiten uitproberen en de activiteit uitkiezen die het beste bij u past. Ook kunt u elke keer een andere activiteit kiezen. Tijdens de lessen kunt u de oefeningen altijd in uw eigen tempo uitvoeren. Op deze manier kan nog tot op hoge leeftijd deelgenomen worden aan Fifty Fit.

De activiteit staat in het teken van het sociale aspect. Voor en na de activiteit komen de deelnemers samen om een kopje koffie of thee te drinken en bij te kletsen.

Tijden

Woensdag 10:45 – 11:30 uur
Donderdag 10:45 – 11:30 uur

Tarief

Enkele les € 5,00
Kopje koffie € 1,35
Koffiekaart
(10 kopjes)
€ 12,00
Overige tarieven Informeer bij de kassa