Fifty Gym

Fifty Gym

Fifty Gym is het doen van gymnastiekoefeningen in het ondiepe gedeelte van het zwembad. Deze vorm van Fifty Fit is bij uitstek geschikt voor degene(n) die graag in groepsverband wil werken aan het verbeteren en onderhouden van de conditie en coördinatie. Doordat alle oefeningen in het zwembad plaatsvinden, worden uw spieren optimaal ondersteund en is er minder kans op blessures. Bovendien is bewegen in het water goed voor de bloedsomloop en lenigheid.

Af en toe wordt er tijdens de lessen van Fifty Gym aan Aquajoggen gedaan. Hierbij worden met een wetbelt drijvend oefeningen gedaan.

Voor Fifty Gym heeft u geen diploma’s nodig.

Met een periodekaart voor Fifty Fit kun u deelnemen aan alle Fifty Fit (Fifty Gym of Fifty Swing) activiteiten. Daardoor kunt u alle activiteiten uitproberen en de activiteit uitkiezen die het beste bij u past. Ook kunt u elke keer een andere activiteit kiezen. Tijdens de lessen kunt u de oefeningen altijd in uw eigen tempo uitvoeren. Op deze manier kan nog tot op hoge leeftijd deelgenomen worden aan Fifty Fit.

De activiteit staat in het teken van het sociale aspect. Voor en na de activiteit komen de deelnemers samen om een kopje koffie of thee te drinken en bij te kletsen.

Tijden

Maandag 15:00 – 15:45 uur
Dinsdag 10:00 – 10:45 uur

Tarief

Enkele les € 5,00
Overige tarieven Informeer bij de kassa
Kopje koffie/thee € 1,35
Koffiekaart
(10 kopjes)
€ 12,00