Verandering in Reserveringsysteem vanaf 6 mei

25-04-2024
25-04-2024

Verandering in Reserveringsysteem vanaf 6 mei

Beste zwemvrienden,

Wij hebben ervoor gekozen om met ingang van 6 mei ons reserveringssysteem aan te passen. Tot heden gaat elke maandag de gehele volgende week open om te reserveren. Vanaf maandag 6 mei zullen de activiteiten echter per dag vrij komen om gereserveerd te worden. Ook de openingstijd voor het reserveren gaat veranderen naar 10:15, om zo ook telefonisch een betere service te kunnen verlenen.

Wil je bijvoorbeeld een activiteit reserveren voor volgende week dinsdag, dan is dit mogelijk vanaf 10:15 de week ervoor op de dinsdag. Wil je reserveren voor volgende week vrijdag, dan gaat dit de week ervoor open op de vrijdag om 10:15. Als een activiteit geopend is dan blijft deze zoals jullie gewend zijn open staan tot het moment dat de activiteit werkelijk plaatsvindt.

We kiezen voor deze verandering om een aantal redenen:

- De wijziging in tijd om een betere service te kunnen verlenen door onze kassamedewerkers.

- Met het dag om dag openen van de activiteiten willen we een eerlijkere kans geven aan mensen die er vaak niet tussen komen.

- Ook hopen we hiermee wat meer bewustwording te creëren. Het gebeurt nu namelijk vaker dat meerdere activiteiten tegelijk gereserveerd worden en dat dan iemand niet komt opdagen zonder af te melden.

- Als laatste reden, en misschien wel de belangrijkste. Om de werking van het reserveringssysteem te verbeteren en onze service aan jullie. Het huidige systeem heeft zoals bij jullie bekend regelmatig prestatieproblemen bij piekmomenten (vooral de maandagochtend). Er is een compleet nieuw reserveringssysteem onderweg dat dit probleem gaat oplossen, maar tot dan hopen wij met deze nieuwe manier van reserveren het verkeer online zo te verspreiden dat de huidige prestatieproblemen zullen afnemen of hopelijk zelfs volledig zullen verdwijnen.

Hartelijke groet,

Team In de Bende